PROGRAM 2025

Velkomen til Hardanger Matkulturfestival, laurdag 11.oktober 2025.

KURS SOM ME KAN TILBY I HAUSTFERIEVEKA 06. - 10. OKTOBER:

kjem meir informasjon når det er klart for påmelding

  • SURDEIGSKURS m/ VIK BAKERI

  • TAKKEBAKST KURS

  • FERMENTERING

  • YSTING PÅ KJØKKENBENKEN

PROGRAM PÅ FESTIVALDAGEN LAURDAG 11.OKTOBER 2025

KL. 11.00 opning

kl. 12.00 offesiell opning med konfransier og musikkinnslag

kl. 11 - 16.00:

  • sal av varer frå småskala-produsentar, matboder

  • Juniorkokkane ved Lægreid skule

  • Bålsteiking av aure ved lavoen og bålpanna

  • press dei eige eplesaft, epler sponsa av Ullensvang Fruktlager

  • NOBIO kjem med smaksprøvar og har utsilling i teltet