KURS DAG FREDAG 14. OKTOBER 2016

I år startar Hardanger Matkulturfestival Eidfjord med 4 spennande kurs. Sjå info og påmelding under kvart kurs .

Alle kurser startar med registrering og lunsj i Grindaløo (Lægreidsvegen 13, Eidfjord).

Lunsj kl. 12.30. Betasuppe med heimebakst kr. 150 ,-

Baking.jpg

INTIMKURS I TAKKEBAKST

Fredag 14. Oktober

Startar med lunsj i Grindaløo kl 12.30 Kr 150,-

 

Pris: kr 550,-

Varighet ca 3,5 time

Max 6 deltakara.

medium_coffee_tasting.jpg

KAFFI KURS

Arrangør: Generasjonsmat saman med Fjell & Fjord Kafe og Kremmeri

Klokken 14:00 – 17:00

Stad: Fjell & Fjord Kafe og Kremmeri

Pris: kr. 350,- pr person

Antal deltakere: minimum 4, max 10

FERMENTERING KURS

Join Cecilia Marie for some Surkål Therapy...a wonderful and memorable experience learning everything you need to know how to make real lacto- fermented surkål the way our ancestors used to make but with a modern touch!

Pris: kr. 790,-  special price for Hardanger Matkulturfestival (normal price 1250-kr).

YSTING PÅ KJØKKENBENKEN

 

Lær å laga eigen ost av råvarer du finn på butikken med enkelt utstyr

Pris: kr. 400,-


Kurs lørdag 15. okt

KURS I LAUSDANS

Halling er ein populær og sprek dans som du kan få ein innføring i under årets Matkulturfestival saman med Ulf Arne Johanessen, tidlegare dansar for Alexander Rybak og FRIKAR.

Kurs søndag 16. okt

FELTKONTROLLØRKURS

Dette er et teorikurs over en dag som setter deltagerne inn i regelverk og de praktiske sider ved håndtering av slakt av hjortevilt fra skog og utmark til kunde. Sentralt i kurset er forståelsen av den såkalte "Bransjestandarden" som definerer hvilke krav som må oppfylles for lovlig omsetning til lokale detaljister og private.