Matkonferansen 2014 var fredag 17. oktober ved Hardangervidda Natursenter

BÆREKRAFTIG LOKALMAT OG MATKULTUR - smarte samarbeid i nettverk

Produksjon - logistikk - distribusjon - erfaringsutveksling - fagleg påfyll - horisontar i det fjerne – utvikling

Mikael Forselius (Røros Hotell), Ove Fosså (Slow Foods komité for Smakens Ark i Norge), Ingulf Galåen (Rørosmat), Siri Helle(Dag og Tid om mat) og Frode Kristensen(Matmerk)

 

I år set me fokus på to viktige tema, det å arbeide smart saman i nettverk og matkultur i eit
framtidsperspektiv for deg som lokalmatprodusent.
Me byr på svært erfarne innleiarar og drøftar tema i panel i kommunikasjon med salen.
Dette vert både spennande og lærerikt.

 

PROGRAM

10-11.30 Registrering og brunsj i Hardangerviddahallen
12.00     Smarte samarbeid i nettverk

              Rørosmat ved Ingulf Galåen og Mikael Forselius - bonden og kokken

13.15      Paneldebatt- smarte matnettverk

15-15.30 Pause med lokale forfriskningar

15.30  Matkultur-Matskattane våre. Slowfood Smakens ark, Ove Fosså, leder for Slow Foods komité for Smakens Ark i Norge. Matskattane sitt potensial i lokalmatsatsinga, bevaring gjennom bruk.

16.30  Siri Helle – forbrukaren vaknar, kva betyr det? Vi blir kva vi eter. Bokaktuell i haust, agronom.

17.00  Spørsmålsrunde og kommentarar, slutt til 17.30.

18.30    Matkultur i praksis -  5 retters middag og underholdning i ærverdige        Sjøbua


Dagpakke og påmelding sjå www.hardanger-matkulturfestival.no

 

PRISER

  • Dagpakke Matkonferansen med Brunsj          kr. 400
  • Middag Sjøbua                                                            kr. 450
  • Full pakke                                                                      kr. 850

 

OBS.

Antall plass i konferanse er 150

Antall plass i middag i Sjøbua er 35