Matkonferansen i år utgår og vert erstatta av kursdag søndag 1. oktober.
Program av matkonferansen 2015:
Matkonferansen 2014 var fredag 17. oktober ved Hardangervidda Natursenter
BÆREKRAFTIG LOKALMAT OG MATKULTUR - smarte samarbeid i nettverk
Produksjon - logistikk - distribusjon - erfaringsutveksling - fagleg påfyll - horisontar i det fjerne – utvikling
Mikael Forselius (Røros Hotell), Ove Fosså (Slow Foods komité for Smakens Ark i Norge), Ingulf Galåen (Rørosmat), Siri Helle(Dag og Tid om mat) og Frode Kristensen(Matmerk)
I år set me fokus på to viktige tema, det å arbeide smart saman i nettverk og matkultur i eit
framtidsperspektiv for deg som lokalmatprodusent.
Me byr på svært erfarne innleiarar og drøftar tema i panel i kommunikasjon med salen.
Dette vert både spennande og lærerikt.
PROGRAM
10-11.30 Registrering og brunsj i Hardangerviddahallen
12.00 Smarte samarbeid i nettverk
Rørosmat ved Ingulf Galåen og Mikael Forselius - bonden og kokken
13.15 Paneldebatt- smarte matnettverk
15-15.30 Pause med lokale forfriskningar
15.30 Matkultur-Matskattane våre. Slowfood Smakens ark, Ove Fosså, leder for Slow Foods komité for Smakens Ark i Norge. Matskattane sitt potensial i lokalmatsatsinga, bevaring gjennom bruk.
16.30 Siri Helle – forbrukaren vaknar, kva betyr det? Vi blir kva vi eter. Bokaktuell i haust, agronom.
17.00 Spørsmålsrunde og kommentarar, slutt til 17.30.
18.30 Matkultur i praksis - 5 retters middag og underholdning i ærverdige Sjøbua
Dagpakke og påmelding sjå www.hardanger-matkulturfestival.no
PRISER
- Dagpakke Matkonferansen med Brunsj kr. 400
- Middag Sjøbua kr. 450
- Full pakke kr. 850
OBS.
Antall plass i konferanse er 150
Antall plass i middag i Sjøbua er 35